Auto Horror Experience: HorrorBox

Auto Horror Experience: HorrorBox

Focus Experience, nova divisió d’esdeveniments experiencials del Grup Focus, I Horror Box, creadors del parc temàtic d’Horrorland a Barcelona, considerat el millor parc de terror de tot Europa, s’uneixen per crear una experiència immersiva de terror en un autocine amb actuacions en viu.

El projecte s’emmarca dins de la situació actual derivada del Covid-19 ja que respectant i mantenint en tot moment els protocols de seguretat, els assistents podran seguir gaudint d’un gran espectacle protegits a dins dels seus vehicles.

AutoHorror Experience tindrà lloc al aparcament del parc aquàtic WaterWorld de Lloret de Mar a partir del 10 de juliol. Una esplanada amb capacitat per a 300 vehicles on s’instal·larà una pantalla LED de 120m2, material d’il·luminació espectacular i diferents efectes especials per tal de garantir la màxima immersió dels assistents.

Més de 30 actors s’encarregaran de completar l’experiència convertits en monstres, assassins, Zombies i altres personatges de terror.

En total es projectaran 4 pel·lícules diferents: «Train to Busan», «Anarchy. La noche de las bestias», «Freddy contra Jason» I «Cabin in the woods | La cabaña en el bosque».

S’oferiran 2 tipus d’entrades (2 zones on estacionar el vehicle) i continguts extra per una vivència més o menys immersiva de l’experiència. A la Splash Zone, els ocupants del vehicle donaran el seu consentiment per tal que els actors puguin interactuar directament amb el seu cotxe sacsejant-lo, impactant sobre el vidre i inclús ruixar-lo amb aigua o sang artificial.

La Safety Zone és la zona segura per simplement assistir a la projecció. A més a més per a qui ho desitgi, l’experiència començarà hores abans a Ràdio Lloret de Mar, encarregada de distribuir la senyal d’àudio de la pel•lícula a dins dels propis vehicles. Aquesta emissora oferirà un programa especial que començarà hores abans de la projecció amb un contingut variat i d’entreteniment obert a tots els oients i que servirà per posar en context la pel•lícula que es projectarà.

Per últim, s’habilitarà una zona de gandules per grups destinada als veïns del municipi que no tinguin cotxe i vulguin gaudir del cinema a la fresca o pels turistes que hagin arribat a Lloret de Mar amb transport públic i que no disposin de vehicle.

Ja es poden adquirir les entrades, a partir de 20€, a www.horrobox.es.
Aforament limitat.

Esta entrada fue publicada en Espectáculos. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.